Banner

Komende evenementen

Swimfun organiseert “Drijf-in bioscoop”

blog/december19/foto-filmzwemmen-Swimfun.jpg

Subtropisch zwemparadijs Swimfun in Joure organiseert tijdens de wintermaanden een unieke activiteit: filmzwemmen. Tijdens het filmzwemmen kunnen bezoekers, zoals de naam doet vermoeden, al zwemmend en dobberend naar de bioscoop. De eerstvolgende editie vindt plaats op zaterdagavond 7 december van 19:00 uur tot 21:00 uur. De gezellige familiefilms zijn geschikt voor alle leeftijden. Komende zaterdag wordt de drijf-in bioscoop geopend met een voorstelling van de live-action versie van The Lion King.

Sinds dit jaar organiseert Swimfun de unieke activiteit speciaal voor kinderen en gezinnen. Op deze manier is het mogelijk om sportief te zwemmen te combineren met de ontspanning van het kijken van een film. Na zes succesvolle edities wordt zaterdag de zevende editie. Alle overige attracties zijn uit om het geluid van de film niet te overstemmen.

Het zwembad kenmerkt zich door al sinds 1967 koploper te zijn als recreatieve en sportieve zwemvoorziening in Friesland. Door met enige regelmaat  nieuwe recreatieve elementen toe te voegen en activiteiten te organiseren, blijft het een aantrekkelijke zwemvoorziening. Swimfun is met ruim 220.000 recreatieve bezoekers per jaar de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grootste attracties van Friesland en is ook benoemd tot “Zwembad van het jaar 2019.”

Nieuws in Joure 
04-12-2019

Tip de Redactie !
redactie@depromo-joure.nl